Dr. Aursulesei-Mocanu Andrei

Informații Medic:

Am studiat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, iar pe parcursul facultății am participat atât la numeroase congrese și acțiuni de voluntariat precum și la gărzi în diferite specialități. Acest lucru mi-a permis să-mi construiesc o bază solidă de cunoștințe în domeniul medical. După absolvirea facultății am ales specializarea medicală mult dorită și anume Neurologia. Rezidențiatul l-am efectuat în cadrul Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, spital universitar cu o tradiție cunoscută și supraspecializat pe ramurile Neurologie, Neurochirurgie, Oftalmologie, ceea ce mi-a permis să învăț și să mă perfecționez continuu abordând cazuri de o complexitate crescută.

În cadrul rezidențiatului am continuat să particip la multiple congrese/workshopuri de perfecționare. Restul modulelor le-am efectuat la spitale consacrate precum Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași și Spitalul Clinic de Recuperare Iași unde am învățat abordarea și tratarea multidisciplinară a pacientului neurologic precum și recuperarea neurologică.

Ulterior am continuat să mă perfecționez în specialitatea Neurologie atât în spitale din țară cât și din Europa și am participat continuu la congrese și workshopuri în acest sens atât în țară, cât și în Europa.

Programările se fac telefonic la nr. 0745 410 629 sau online accesând butonul de mai jos.